Klantverhaal van Johnny Dijkman

Klantverhaal Johnny Dijkman

"Ik had last van mijn knieën en onderrug. fit20 heeft dit verholpen!"

Ik train bijna 3 jaar bij Hilde in Apeldoorn. Ik heb een hoveniersbedrijf en als hovenier heb je lichamelijk een zwaar beroep. Ik had daardoor last van mijn knieën en onderrug en wilde proberen of de fit20 training dat zou kunnen verhelpen. En dat is gelukt!

Als ik in de zomerperiode of tijdens de Kerst niet bij fit20 train kan ik er donder op zeggen dat ik mijn rug weer ga voelen. Daardoor weet ik dat de training nut voor mij heeft. Soms heb ik in de waan van de dag geen zin om te gaan trainen maar dan herinner mij wat de training voor mijn rug doet en dan ga ik. fit20 is echt zwaar, op donderdag train ik altijd en na afloop ik waggel de trap bij Hilde af. Op die dag moet ik niet al te zware hoveniersklussen hebben, en op vrijdag ben ik nog wat moe, maar op zaterdag denk ik: “Ik ben er weer!”. fit20 werkt dus ècht.

In mijn beroep zijn je benen toch je steunpilaren, en ik ben heel blij dat die nu zo sterk zijn. Als man van 53 kan ik mij natuurlijk niet helemaal meten aan mijn jongere collega’s, maar ik werk gestaag door en kan ze zo wel bijhouden. fit20 heeft daar behoorlijk bij geholpen. Mijn energieniveau ligt nu hoger. Ik noem de voordelen van fit20 vaak aan mensen en ik loop natuurlijk ook tegen ongeloof aan maar zeg dan altijd: ”Probeer het uit! De eerste training is gratis en dan begrijp je waarom het zo goed voor je is”.

Voor mij is fit20 ideaal.

Johnny Dijkman (53 jaar), eigenaar Hoveniersbedrijf Isidorushoeve in Twello


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!