Klantverhaal van Frank Witsel

Klantverhaal Frank Witsel

"Ik merk als resultaat van de fit20 training een enorme krachttoename in al mijn spieren. Ik merk dat in allerlei dagelijkse situaties."

Ik ben in februari 2012 begonnen met fit20 bij Emiel in Eindhoven. Het grootste voordeel van deze training voor mij is dat je een goed resultaat krijgt in korte tijd (slechts één maal per week 20 minuten, het is haast onvoorstelbaar). Dat vind ik wel fraai …dat je in zo’n beperkte tijd zo’n goed resultaat krijgt.

Ik merk als resultaat van de fit20 training een enorme krachttoename in al mijn spieren. Ik merk dat in allerlei dagelijkse situaties. Als ik bijvoorbeeld op een kruk zit is mijn houding kaarsrecht. Voorover gebogen zitten of in een stoel hangen is eigenlijk niet eens meer mogelijk voor mij. Mijn rugspieren zijn dus enorm sterker geworden. Ik kan dat van alle spiergroepen zeggen, ook daar is de kracht echt een heel stuk verbeterd!

Mijn conditie was altijd al goed dus die houd ik op peil met cardiotraining naast mijn fit20 training. Ik ben heel erg positief over fit20 en het concept spreekt me zeer aan. Ik raad fit20 vaak aan, maar omdat ik in België woon en daar nog geen fit20 studio is moeten mijn vrienden nog even geduld hebben.

Frank Witsel (52 jaar) ondernemer en mede-eigenaar van Imetra bv.


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!